Geen SV-reis bij 2e voorronde Europa League

Gepubliceerd op Dinsdag 27 Juni 2017

Beste supporters,

Sinds de eventuele tegenstanders van FC Utrecht bekend zijn, krijgen wij diverse vragen of er een reis wordt georganiseerd door de SupportersVereniging. Wij hebben de mogelijkheden hiervoor onderzocht en de conclusie is dat het te kortdag is, om na de bekendwording van de tegenstander een reis te organiseren.

Pas op donderdagavond 6 juli zal namelijk bekend worden of FC Utrecht op 13 juli in Malta of San Marino moet spelen. Dan staat de return tussen SS Folgore en Valletta FC op het programma. Daarnaast zijn de vervoersmogelijkheden naar met name Malta dusdanig beperkt en duur, in combinatie met de vakantieperiode, dat de SV afziet van een georganiseerde reis.

Supporters die de uitwedstrijd van FC Utrecht tegen SS Folgore of Valletta FC willen bijwonen, kunnen dus na bekendwording van de tegenstander op eigen vervoer richting Malta of San Marino afreizen. Informatie over de kaartverkoop volgt zodra de concrete tegenstander op 13 en 20 juli bekend is.

Indien de FC de derde voorronde van de Europa League eventueel bereikt, zullen de mogelijkheden voor een SV-reis opnieuw worden onderzocht.

SupportersVereniging FC Utrecht