Supporters zoeken voetbalmaatjes

Gepubliceerd op Donderdag 29 Juni 2017

Beste supporters,

De afgelopen dagen hebben wij verzoeken ontvangen van FC Utrecht supporters die op zoek zijn naar een voetbalmaatje waarmee zij komend seizoen de wedstrijden van de FC kunnen bezoeken of kunnen praten over FC Utrecht gerelateerde onderwerpen. Daar willen wij als SV graag bij helpen. Daarom bij deze de oproepen van Mick en Henk.

Mick (34) is groot fan van FC Utrecht, houdt van poolen zo nu en dan naar de kroeg gaan. Mick maakt niet gemakkelijk contact. Ben jij, man van eind twintig of dertiger, in voor zo nu en dan een gezellige avond? Mick maakt graag kennis met je. Woon je in Houten of omgeving? Neem contact met me op. Jantsje Boersma, regio coördinator Handjehelpen. www.handjehelpen.nl 06- 483 69 298.

Ook supporter Henk is op zoek naar medesupporters, maar dan om komend seizoen naar voetbalwedstrijden te gaan. Henk woont in Zeist en zijn maatje kan helaas niet meer naar wedstrijden van de FC. Hij zoekt daarom supporters uit (de regio) Zeist die samen met hem naar wedstrijden kan. Ben of ken jij een mogelijk voetbalmaatje? Stuur dan een mail naar info@svfcu.nl en wij brengen jullie in contact met Henk.

SupportersVereniging FC Utrecht